Prontomed- starostlivosť o pokožku

Prontomed Clear Skin Toner na tvár

Účinný čistiaci roztok na každodenné použitie

Nečistoty ako kožný maz, špina a pot sa nám každý deň hromadia na pokožke, najmä na tvári. Nie sú to len tínedžeri, ktorých postihujú tieto nepríjemné fľaky. Táto myšlienka by bola naivná. S nedokonalosťami pleti musia bojovať aj dospelí. Výsledok: nevzhľadné pupienky alebo čierne bodky . Ale nemusí to tak byť! 

Pleťový toner Clear Skin účinne odstraňuje tuky a iné usadeniny hlboko do pórov a jemne počas každodenného čistenia. Pupienky a čierne bodky sú zbavené akejkoľvek živnej pôdy. Čo zostáva, je čistá, vylepšená pleť. Hĺbkové antibakteriálne čistenie odstraňuje akýkoľvek priestor pre vývoj baktérií a mikróbov.

Vhodné pre každý typ pleti

Vďaka takzvanej PHMB technológii je Clear Skin vysoko efektívna bez toho, aby ste museli používať konzervačné látky alebo silné prísady. 

Práve toto zloženie robí Clear Skin obzvlášť jemným a ideálnym produktom starostlivosti o pleť pre alergikov. Clear Skin je preto ideálny pre každý typ pleti a možno ho používať neobmedzene dlho.

 

Ako všetky naše produkty Prontomed, aj Clear Skin je dermatologicky testovaný , a preto je  obzvlášť vhodný pre všetky typy pleti* .

Zdroj Prontomed

Pridaj komentár