Prontoman - starostlivosť o nohy

STAROSTLIVOSŤ O NOHY

Zdravotná starostlivosť o nohy – viac ako len pedikúra

Nesú celú telesnú hmotnosť a vynakladajú plné úsilie – po celý deň.  Prenášajú fyzickú záťaž celého človeka a zabezpečujú stabilitu vďaka početným svalom, kostiam, šľachám a väzivám. 

Mnoho ľudí však často zanedbávajú správnu starostlivosť o svoje nohy aj napriek veľkému stresu, ktorému čelia v každodennom živote.

Príliš tesné alebo nesprávne padnúce topánky podporujú ochorenia, ako je atletická noha a plesne nechtov. Našťastie teraz trh ponúka širokú škálu produktov na zmiernenie a liečbu takýchto chorôb a iných problémov s nohami.

Prontoman – špeciálna starostlivosť o nohy, ktorá pomáha

V kategórii „Starostlivosť o nohy“ nájdete širokú škálu účinných produktov na optimálnu ochranu nôh pred infekčnými chorobami a plesňami. Správna starostlivosť o chodidlá na jednej strane zaisťuje príjemný pocit pokožky a na druhej strane predchádza spomínaným problémom s chodidlami.

Všetky produkty starostlivosti o nohy  sa vyvíjali roky , majú vysokú kvalitu a optimálnu účinnosť s veľmi dobrou znášanlivosťou. Aby vaše nohy dlho vydržali hektický každodenný život!

Naše produkty – zdravotná starostlivosť o nohy, ktorá poskytuje trvalú ochranu

S produktom  „Prontoman PROTECT Nagel“ vám ponúkame  gél v spreji, ktorý ponúka vynikajúcu ochranu proti infekciám plesňami nechtov. Na ochranu celého chodidla pred plesňovými infekciami  sa odporúča roztok „Prontoman PROTECT Foot.“  Ide o čisto minerálny roztok, ktorý nevysušuje chodidlo a dá sa bez problémov použiť aj pri už existujúcich infekciách.

Ideálnu hygienu obuvi zabezpečuje  „Prontoman PROTECT topánka"  . Hygienický sprej je ideálny pre každý typ obuvi. Redukuje pachy a účinne chráni pred atletickou nohou. Na rozdiel od toho  „Prontoman pena" sa aplikuje priamo na chodidlá a nohy Nohy aplikované. Je ideálny na nosenie podporných pančúch, reguluje fyziologickú štruktúru pokožky a tiež zlepšuje vzhľad pokožky.

Medzi ďalšie produkty patrí  „Prontoman Gel“ , priamo použiteľný hydrogél, ktorý podporuje hojenie poranenej kože, a  „Prontoman Spray“ . Posledne menovaný je protizápalový medicínsky produkt, ktorý jemne a jemne zmäkčuje mozoly a zaisťuje spoľahlivú ochranu pred infekciami.

Zdroj Prontomed

Pridaj komentár